Rollende Keukens
Ik ben een redelijke foodie. Daarbij wil ik wel direct toegeven dat ik niet iedere dag drie uur in de keuken spendeer om mijn eigen fantastische diner samen te stellen; nee, ik word graag geïnspireerd. Wanneer mijn televisie onbedoeld wel eens blijft hangen bij het programma Masterchef, kijk ik met grote bewondering naar de kandidaten die in no time een fantastisch gerecht met minimale ingrediënten in elkaar weet te draaien.Sinds ik enkele weken ook nog eens suikervrij eet – ik mijd geraffineerde suiker, natuurlijke suikers eet ik wel – spendeer ik wel wat meer tijd in mijn keukentje. Echter, nog steeds ben ik op zoek naar inspiratie. Hoe gaaf dat er eind mei in mijn achtertuin (Westergasfabriek Amsterdam) het evenement Rollende Keukens wordt georganiseerd. Foodies kunnen hier hun hart ophalen; tientallen mobiele eetgelegenheden verenigen zich tot een groot openluchtrestaurant. Niet te missen!