Eerlijke burgers bij Burgermeester
Burgermeester is een concept van drie Amsterdamse schoolvrienden, die niet alleen lekker, maar ook goed, eerlijk en betaalbaar eten wilden leveren. Dus begonnen ze zelf een hippe burgerbar in de Pijp (en daarna nog twee; in de Jordaan en bij Artis). De hoogste kwaliteit producten, op verantwoorde wijze, daar draait het om. Dus komt het vlees van hun burgers van Blonde d’Aquitaine runderen die het grootste deel van hun leven heerlijk hebben gegraasd op een beschermd landgoed in de Betuwe. En dat die runderen het goed hebben, daar wordt je tijdens het even van je burger nog even haarfijn aan herinnert. Vanaf de felrode diner-banken heb je uitzicht op grote zwart witte foto’s van blije koeien.
En maak je over de rest van het restaurant ook maar geen zorgen. Van de elektriciteit tot de kleding, van het ijs tot de mayonaise en de koffie en thee: alles wat je proeft, eet en ziet is goed. Binnenkort maar eens een bezoekje brengen?