Nieuwe voedselhype
Sinds een aantal weken is het terug in mijn leven: havermout. Terug van weggeweest. Vroeger, als kind, at ik vaak havermout als ontbijt. Dit was het gevolg van mijn lievelingsverhaaltje van de welbekende buurkinderen Jip & Janneke; dit verhaal ging over plaatjes sparen van de havermoutverpakkingen. Heel lang heb ik het niet gegeten omdat het me niet meer aanstond, totdat ik ontdekte wat je er allemaal mee kunt. Heerlijk!Er is namelijk nog veel meer met havermout te maken dan alleen warme pap. Zo heb ik laatst een havermoutplaatkoek gebakken met stukjes noot, rozijnen en kaneel. Verrukkelijk én gezond! Maar ook cupcakes of koekjes behoren tot de mogelijkheden. Bijkomend voordeel is dat havermout calorie-arm is, maar stevig vult. Geloof mij, na een paar koekjes lust jij geen avondeten meer! Tip van vandaag: volg mijn hype en vind een heerlijk recept op deze blog.